Koka mājas

Uzņēmums savā praksē paspēja uzbūvēt vairāk nekā 100 dzīvojamas mājas no koka. Starp uzbūvētajiem objektiem bija gan guļbūves, gan mājas no brusām. Māju izmērs svārstījās no dažiem m2 līdz simtiem m2. Izgatavosim jebkādu māju pēc projekta par izdevīgu cenu no vietējām izejvielām. Piedāvātajam materiālam ir dažādi biezumi, tāpēc mūsu ražotajās mājās var dzīvot gan visu gadu, gan tikai gada siltajā laikā.

brusaBrusa ir ne tikai estētiski interesants materiāls, bet arī saglabās Jūsu mājā siltumu. Zemāk redzamajā bildē var izvēlēties profilu.

material2

Guļbūves ir īpaši iemīļotās Latvijā, jo ne tikai iesakņojušās tradicionālajā būvniecībā, bet tām piemīt arī īpašs estētiskais šarms. Starp mūsu uzņēmuma piedāvātajiem projektiem ir arī guļbūves. Piedāvājam guļbūvju pirtis un dzīvojamās mājas. Interesentus aicinām uzdot jautājumus par tām, iespējama arī izgatavošana pēc Jūsu projekta.

Sauna

Guļbūves pirts ar priekštelpu un dušas telpu ir populārs mūsu uzņēmuma produkts.

20200607_121056

Šo viesu namā saražoja mūsu uzņēmums, bet pašlaik par to ir sajūsma viesu nama apmeklētāji. Nekautrējieties un droši jautājiet par šo projektu!

november 2014 008

Šis ir viens no ārzemju projektiem, ko uzņēmums pabeidza Beļģijā. Silta māja, kas der arī mūsu ziemām, par izdevīgu cenu.

777

domik 100 bruss

4_8x4_8x20.jpg

2863_1197584386_tmb1budka-002dom-tum-2

Tie ir vien daži projekti, kurus esam realizējuši.

Nepatīk bildēs esošās mājas? Jūsu sapņu māju ir tuvāk nekā jebkad – vienkārši uzrakstiet mums!